دانشجویان ارشد

بهزاد بیجستانی

بهزاد بیجستانی مدرک کارشناسی خود را در رشته زیست شناسی از دانشگاه گیلان دریافت کرد. او در شهریور سال 1396 به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش بیوسیستماتیک جانوری در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد. وی در بهار 97 در  فعالیت های میدانی پایان نامه یکی از دانشجویان دکتری حضور داشت که به عنوان دستیار در نمونه برداری از انگل خونی سبک بالان و ناقلین آن ها از جنوب ایران فعالیت داشته است. او در حال حاضر تحت راهنمایی دکتر امید میرشمسی، دکتر شهیاد آذری حمیدیان و دکتر منصورعلی ابادیان در زمینه تنوع زیستی و پراکنش پشه های شمال شرق ایران مطالعه می کند. حوزه مورد علاقه او بررسی پراکنش و آرایه شناسی خانواده پشه ها  و به ویژه جنس Anopheles در ایران است

مهدی حاتمی

مهدی حاتمی در سال 1391 در مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی گرایش جانور شناسی در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد. از این مدت فعالیت های خود را در حوزه های علمی:حضور در سه پروژه علمی پژوهشی. وی در سال 1395 کانال علمی جانور شناس ایرانی(I zoologist) را در فضای مجازی راه اندازی نمود و موفق به دریافت عنوان انجمن قابل تقدیر در حوزه تولید محتوای دیجیتال در یازدهمین جشنواره ملی حرکت گردید. فعالیت های علمی – فرهنگی – اجتماعی : شامل عضویت در هیات تحریریه و صفحه آرایی نشریه علمی دانشجویی علوم زیستی، دبیر شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد به مدت دو سال پیاپی|92-93و93-94|، تاسیس دو انجمن علمی دانشجویی متناسب با نیاز دانشجویان، برنده جایزه ملی انجمن برگزیده کار آفرین در هفتمین جشنواره ملی حرکت، عضو سامانه شهاب (استعداد های برتر دانشگاه فردوسی مشهد). اجرایی شامل: مسئول کمیته دانشجویی اولین کنفرانس ملی جانور شناسی کاربردی بهمن ماه 1393، مسئول تدارکات و پشتیبانی و مدیر کمیته دانشجویی چهارمین همایش ملی ماهی شناسی ایران تیر ماه 1395، مدیر اجرایی کنفرانس بین المللی مطالعات یگانشی جوندگان بهمن ماه 1396، وعضو تاثیر گذار در بیش از 10 همایش، سمینار و جشنواره علمی دانشجویی در دانشگاه فردوسی مشهد. پس از آن حاتمی در سال 1397 در مقطع کارشناسی ارشد در رشته بیوسیستماتیک جانوری در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد. علاقه مند به مطالعه بند پایان به ویژه عنکبوتیان بوده و علاقه مند به طبیعت گردی و غار نوردی می¬باشد.

سپیده سالاری

مهدی حاتمی در سال 1391 در مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی گرایش جانور شناسی در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد. از این مدت فعالیت های خود را در حوزه های علمی:حضور در سه پروژه علمی پژوهشی. وی در سال 1395 کانال علمی جانور شناس ایرانیسپیده سالاری فارغ التحصیل دانشگاه فردوسی مشهد در مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی(۱۳۹۱-۱۳۹۵).او از سال ۱۳۹۶ به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد بیوسیتماتیک جانوری در دانشگاه فردوسی مشهد دپارتمان زیست شناسی شروع به تحصیل کرده است و تحت نظر دکتر امید میرشمسی بر روی عقرب های بومی جنس رازیانوس و تنوعات درون‌گونه ای آن کار میکند.