درباره ما

دانش زیست شناسی یکی از گسترده ترین و مهم ترین موضوعات جهان امروز است. به بیان ساده زیست شناسی مطالعه ی زندگی است. زیست شناسی همه چیز را -از مطالعات مولکولی فرایندهای حیات تا مطالعه جمعیت-های جانوران و گیاهان -شامل می شود. بسته به علایق فردی مطالعه ی زیست شناسی را می توان به جنبه های متفاوتی از موجودات زنده نظیر جانوران، گیاهان، انسان ها و حتی باکتری ها سوق داد. دانش پایه زیست شناسی زمینه ی مناسبی را برای سایر اهداف نظیر دامپزشکی، کشاورزی، محیط زیست، درمان و ... فراهم می کند.
عموما دانش آموزان در کلاس های زیست شناسی مدارس به طور مداوم تحت فشار یادگیری اطلاعات جدید، تئوری ها، مفاهیم و کلمات هستند. درحالیکه، این شیوه آموزش در کشورهای پیشرفته به تدریج در حال منسوخ شدن است و جای خودش را به مطالعات آزمایشگاهی و تجربیات مستقیم خصوصا در زمینه علوم طبیعی داده است. هدف تمام آموزش ها ایجاد تغییرات مطلوب در افراد است و این تغییرات حاصل تجربه هستند.
بدین منظور، معاونت آموزشی پژوهشکده جانورشناسی کاربردی دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد با راه اندازی تورهای آموزشی و مدارس فصلی در فضایی غیر رسمی و در محیطی آکادمیک، به ارتقای سطح آموزش زیست شناسی مفهومی و تجربی در مقاطع مختلف تحصیلی کمک نماید. هدف اصلی این کارگاه ها واداشتن افراد به تفکر است. این کارگاه های آموزشی زیر نظر اساتید این مجموعه به شکلی طراحی شده اند که تجربیات بی نظیری را ارائه می دهند. با شرکت در این کارگاه ها افزایش مهارت های اجتماعی نظیر تعامل با سایر دانش آموزان و اساتید و قدرت تجزیه و تحلیل فراهم می شود که خود افزایش اعتماد به نفس افراد را به دنبال خواهد داشت. به علاوه، از دیگر مزایای این کارگاه ها شناخت صحیح دانش آموزان از رشته های دانشگاهی، پرورش کارآفرین های موفق آینده و افزایش حس اعتماد به نفس، کار گروهی و آموزش مهارتهای عملی و کاربردی به گروههای سنی و شغلی مختلف است. این قبیل مراکز، فضایی برای خلاقیت، نوآوری و نظریه پردازی دانش آموزان، دانشجویان و پژوهشگران به شمار می روند و با بهره گیری از آنها ارتقای فرهنگ و دانش عمومی در این زمینه ها آسانتر می گردد. امید است با لطف خدا و تلاش این مجموعه به اهداف مورد نظر نائل آییم.
اعضای گروه محتوایی و اجرایی:

• دکتر طوبی محمدیان کلات، بهنوش مودی، سحر جواهری طهرانی

تماس با ما :
نشانی : دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم پایه، موزه جانورشناسی، دفتر مرکز پژوهشی جانورشناسی کاربردی
تلفن تماس: 05138804000 داخلی 4171

SeasonSchool