برنامه های آموزشی

دانش زیست شناسی یکی از گسترده ترین و مهم ترین موضوعات جهان امروز است. به بیان ساده زیست شناسی مطالعه ی زندگی است. زیست شناسی همه چیز را -از مطالعات مولکولی فرایندهای حیات تا مطالعه جمعیت-های جانوران و گیاهان -شامل می شود. بسته به علایق فردی مطالعه ی زیست شناسی را می توان به جنبه های متفاوتی از موجودات زنده نظیر جانوران، گیاهان، انسان ها و حتی باکتری ها سوق داد. دانش پایه زیست شناسی زمینه ی مناسبی را برای سایر اهداف نظیر دامپزشکی، کشاورزی، محیط زیست، درمان و ... فراهم می کند.
بدین منظور، معاونت آموزشی پژوهشکده جانورشناسی کاربردی دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد با راه اندازی مجموعه ای از برنامه های آموزشی شامل تورهای آموزشی و مدارس فصلی، وبینارها، کارگاه های آموزشی، کارگاه های حضوری و مجازی،  سمپوزیوم ها و کنگره ها به ارتقای سطح آموزش زیست شناسی مفهومی و تجربی در مقاطع مختلف تحصیلی کمک نماید. کلیه کارگاه های آموزشی  زیر نظر اساتید این مجموعه به شکلی طراحی شده اند که تجربیات بی نظیری را ارائه می دهند.
اعضای گروه محتوایی و اجرایی:

• دکتر سحر جواهری طهرانی،
  • دکتر طوبی محمدیان کلات
  • انجمن زیست شناسی

تماس با ما :
نشانی : دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم پایه، موزه جانورشناسی، دفتر مرکز پژوهشی جانورشناسی کاربردی
تلفن تماس: 05138804000 داخلی 4171
ایمیل: